Bericht van de activiteitencommissie!

Wat is het vorige schooljaar weer voorbij gevlogen en wat hebben we toch weer allemaal leuke activiteiten gedaan! Even een kleine terugblik…

De eerste misse van het schooljaar was het schoolkamp en het schoolreisje. Wat was het weer een daverend succes. De kids kwamen met vermoeide benen maar met een big smile terug. 

We hebben weer heerlijk kunnen snuffelen op de boekenmarkt. De boeken vlogen van de ene kraam naar de andere kraam en waren ondertussen voorzien van een nieuw prijskaartje. Er zitten duidelijk potentiële handelaren op de Stamperiusschool ???? Ondertussen konden we allemaal genieten van lekker plakje zelf gebakken cake, kopje koffie of thee. 

Toen kwam er voor de kleintjes onder ons een hele spannende tijd aan, Sinterklaas! Maar oh jee, er was iets verschrikkelijk mis gegaan. Sinterklaas kwam met een grote megafoon het schoolplein op en was op zoek naar zijn pieten…hoe was dat nu toch mogelijk? Sinterklaas zonder pieten? Gelukkig hebben ze elkaar gevonden en werd het alsnog een bruisend feest met veel pepernoten en cadeautjes. 

Van het ene feestje gingen we snel door naar het andere feest. De school werd omgetoverd tot een gezellige en sfeervolle ruimte met allemaal kerstbomen, glimmende kerstballen en heel veel lichtjes. De kinderen hebben hun best gedaan om mooi kerstvoorstelling in elkaar te zetten. Er werd gedanst, gezongen en gesproken. Na de voorstelling hebben we met zijn allen het zelf gemaakte smaakvolle buffet opgegeten. 

En toen kwam er even een rustige tijd aan. Inderdaad heel eventjes maar, want Pasen, Pannenkoekendag, Koningsspelen, Cultuurweek volgde ook alweer snel. 

Aankomend schooljaar gaan we er zeker voor zorgen dat er weer leuke, spectaculaire en gezellige activiteiten worden georganiseerd!!